fbpx Skip to main content
Hypopressiv trening

Min erfaring med hypopressiv trening

Av desember 10, 2020mars 15th, 2022One Comment

Min erfaring med hypopressiv trening er både som klient og nå som trener. Denne erfaringen tar jeg med meg videre for å kunne hjelpe andre kvinner med samme problemer som meg. Hypopressiv trening kan være til veldig god hjelp for mange kvinner som sliter med urinlekkasje, fremfall, nedpress, delte magemuskler, svak kjernemuskulatur, bekkensmerter og ryggsmerter.

Etter å ha født barn nummer to føltes magen min helt anderledes.

Magen min har aldri vært helt flat. Men jeg har alltid hatt stamme om funksjonelle magemuskler.

Nå bulte magen som om jeg var 6 mnd på vei. Ikke bare rett etter fødselen, men selv ett år etterpå.

Vekten gikk etterhvert ned til slik den var før jeg ble gravid. Men magen, den ville ikke stramme seg opp.

Jeg hadde fått delte magemuskler, og et lite navlebrokk. Når jeg forsøkte å stramme magemusklene skjedde det ingenting. Det var virkelig null kontakt. Og det å hoppe på trampoline, det føltes virkelig som risikosport.

Legen min ba meg om å unngå ting som ville gi økt buktrykk. Slik at brokket ikke skulle bli verre. Jeg ble forvirret. Hva betyr egentlig det? Hva skal jeg egentlig trene?

Hypopressive trening

Hypopressiv trening på klinikk i Stavanger

Det var på dette tidspunktet jeg kom over hypopressiv trening.

En treningsform som skal hjelpe på økt buktrykk og som kan reversere delte magemuskler. Dette måtte jeg bare teste!

Jeg deltok på en workshop og kom i gang med treningen. Og jeg var frelst! Endelig hadde jeg funnet en trening som var kjekk, tok kort tid å gjennomføre og som hadde enorm effekt på min kropp.

Nå er magen min flatere en noen gang. Magemusklene er stramme og funksjonelle. De delte magemusklene er grodd nesten helt sammen. Bekkensmertene er borte og jeg føler meg sterk!

Etter å ha fått så god effekt bestemte jeg meg for å bli hypopressiv trener selv. Slik at jeg kan hjelpe andre kvinner i samme situasjon som meg selv. Jeg vil bruke min erfaring både som klient og som trener til å hjelpe deg.

Har du lyst å lære mer om denne treningsformen, for å finne ut om det er noe for deg?

Bli med på gratis minikurs! Her lærer du også hvordan du selv kan sjekke om du har delte magemuskler, stram pustemuskulatur og om du har den automatiske funksjonen på plass.

Har du lyst å teste ut hypopressiv trening så kan du trene med meg via 1:1 timer fysisk eller online, medlemsportalen Kjernesterk, onlinekurset for gravide «Mamma og Magen» eller på fysiske kurs i Stavanger.

Har du ønske om å teste ut denne treningsformen eller har noen spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med meg.

 

 

One Comment

Legg igjen kommentar