fbpx Skip to main content

Gratis minikurs om hypopressiv trening

Lær om en trening som kun tar 10 minutter å gjennomføre. Perfekt om livet er litt travelt..

Kurset foregår via e-post. Det betyr at du i fem dager får e-post av meg der jeg lærer deg om hva hypopressiv trening er, og hvordan treningen kan hjelpe deg. 

Du ser på innholdet i e-posten når det passer deg, og når du har tid. 

Ja, jeg vil være med på minikurs!

Hypopressiv trening kan hjelpe mot 

  • delte magemuskler
  • bekkensmerter
  • urininkontinens
  • svak bekkenbunn
  • fremfall
  • nedpress

OM MEG

Hei, jeg heter Anita! Jeg har bachelor i ernæring og er hypopressiv trener. Jeg brenner for kvinnehelse, fordi at vi kvinner skal ikke trenge å leve med plager og smerter selv om vi har født barn. Det handler ikke om å ha en «perfekt» kropp, men å ha en kropp som fungerer bra uten smerter og plager.  

Jeg har satt opp dette minikurset fordi jeg har kjent på egen kropp og sett på klienter hvor bra effekt denne treningen kan ha. Derfor vil jeg gi deg et gratis minikurs, slik at du bedre kan forstå hva denne treningen går ut på. Etter kurset vil du kunne vite om denne treningen er noe for deg eller ikke 💛


Meld deg på minikurset om du vil høre mer.
Jeg gleder meg til å møte deg💛

 

Hypopressiv trening, gratis minikura