Gluten og melkefrie sjokoladekuler. Lages på 10 minutter og smaker himmelsk godt. Jeg elsker alt som ser fancy ut, men som egentlig er veldig lett å lage. Håper du liker de!
Oppskrift
- 90g soft flora melkefritt
- 10g Berit Norstand smøremyk rapskokos
- 3 dl melis
- 2 ts vaniljesukker
- 3 ss kakao
- 2 1/2 dl glutenfrie havregryn
- Miks smør, melis og vaniljesukker til en luftig masse
- Bland inn kakao og havregryn
- Rull små kuler som igjen rulles i for eksempel
- kakao
- melis
- knuste peanøtter
- tørket kokos
Oppbevares i kjøleskap! Og kommer til å bli spist opp lenge før de blir dårlige.
*Er blandingen for klissete til å trille kuler, sett den 15 min i kjøleskapet.
Prøv også cashewkulene mine.
Hvor mye melis skal det være? Det står ikke noe i oppskriften?!