fbpx Skip to main content
AllergivennligGlutenfrittMelkefritt

Sjokoladekuler, kan lages gluten og melkefrie

Av august 4, 2019oktober 22nd, 2020Ingen kommentarer

Gluten og melkefrie sjokoladekuler. Lages på 10 minutter og smaker himmelsk godt. Jeg elsker alt som ser fancy ut, men som egentlig er veldig lett å lage. Håper du liker de!

Oppskrift

  • Miks smør, melis og vaniljesukker til en luftig masse
  • Bland inn kakao og havregryn
  • Rull små kuler som igjen rulles i for eksempel
    • kakao
    • melis
    • knuste peanøtter
    • tørket kokos

Oppbevares i kjøleskap! Og kommer til å bli spist opp lenge før de blir dårlige.

*Er blandingen for klissete til å trille kuler, sett den 15 min i kjøleskapet.

Prøv også cashewkulene mine.

Få gratis nyttige tips rett i innboksen!
Invalid email address
Du kan melde deg av når som helst

Legg igjen kommentar