fbpx Skip to main content
AllergivennligBarnematGlutenfrittGravidKostholdMelkefritt

Kjøleskapsgrøt, med bare to ingredienser

Av september 11, 2019oktober 22nd, 2020Ingen kommentarer

Denne grøten lager jeg til frokost hver dag. Jeg rører den sammen på 1 minutt kvelden i forveien, også bruker jeg 1 minutt på å tilsette fukt og bær om morgenen. Så er frokosten klar! Sunt, godt og veldig enkelt. En perfekt frokost for både deg og dine barn. Grøten inneholder godt med fiber, rikt på jern og gir en langvarig metthetsfølelse. Vitamin C øker opptaket av jern, så ved å tilsette frukt/bær så vil jernet bli utnyttet enda bedre.

Foretrekker du varm grøt kan du varme den litt i mikro før du tilsetter toppingen.

Min favoritt topping er for tiden hjemmelaget jordbærsyltetøy og 1/2 oppkuttet banan.

Jeg bruker Gryr Fyldig som melk, den er glutenfri og gir en mild og god smak.

Legg igjen kommentar