fbpx Skip to main content
KostholdOppskrifterTips

Jeg har laget noe jeg tror du vil like

Av mars 23, 2020oktober 22nd, 2020Ingen kommentarer

Trenger du hjelp og inspirasjon for å planlegge ukens middager? Jeg har laget en planlegger som gjør det lekende lett å finne middager for uken som kommer.

For å få hverdagen til å gå opp når begge jentene går i barnehage, samtidig som Axel og jeg er i full jobb, har vi måtte starte med ukeshandling. Jeg savnet et godt verktøy til dette, og en idébank for middager, så derfor laget jeg det selv.

Denne planleggeren har kommet ekstra godt med nå når vi har tilbragt de to siste ukene i karantene. Vi har måtte få hjelp til handling og har virkelig ikke hatt mulighet til å stikke innom butikken om der er noe vi mangler. Denne situasjonen krever virkelig planlegging.

Jeg printer ut siden som inneholder plan for 6 uker og fyller inn hva vi vil spise. Slik som bildet nedenfor viser. Selv om jeg bare planlegger en uke av gangen, så er det god hjelp å se tilbake på de foregående ukene som inpirasjon.

For å gjøre planleggingen enda litt lettere har jeg lagt ved 10 av mine favoritt oppskrifter, samt laget en liste over 15 gode hverdagsmiddager som du lett kan finne oppskrift på ved å google.

Det er laget plass for at du skal kunne fylle inn de hverdagsmiddagene du og din familie foretrekker. Slik at du da kan ha en liste på opptil 30 middager å velge fra når du skal planlegge din uke. 

Inkludert er også et linjert ark du kan bruke til å skrive handlelisten.

Foretrekker du å ha kun en ukesplan å forholde deg til, og ikke 6 uker, så har jeg laget det også til deg. Print ut de sidene du ønsker og finn ut hva som passer best for deg og din familie.

Planleggeren kjøper du i nettbutikken for kun 79,-.

Rett etter kjøp får du en e-post av meg der planleggeren ligger som PDF. Sjekk spamfilteret om du ikke mottar e-post.

Håper og tror du kommer til å like denne like godt som jeg gjør.

Legg igjen kommentar