fbpx Skip to main content
Hypopressiv trening

Hypopressiv trening -gratis introduksjons kurs

Nå kan du lære om hva hypopressiv trening er i et gratis introduksjons kurs. Denne treningen er spesiallaget for å trene opp bekkenbunn og kjernemuskulatur. Lurer du på hva hypopressiv trening er, og hva det kan gjøre for deg? Da er dette gratis introduksjons kurset perfekt for deg. 

Etter jeg fødte barn nummer to så føltes kroppen min helt annerledes. Jeg hadde delte magemuskler, bekkensmerter og nedpress. Noe av det som plaget meg mest var at magemusklene føltes så slakke. Magen så gravid ut og når jeg forsøkte å stramme magemusklene så skjedde det ingen ting.

Heldigvis så fant jeg en trening som fungerte for meg, kanskje det er en trening som vil passe for deg også?

Hypopressiv trening, gratis minikura

Har du lyst å høre mer om hypopressiv trening?

15. mars starter jeg et gratis kurs om nettopp dette.

Kurset foregår over e-post, der du får en e-post av meg hver dag i fem dager. Her vil du lære om hva hypopressiv trening er, hvordan den fungerer, hvorfor det virker og finne ut om denne treningen kan være noe for deg.

Legg igjen kommentar