fbpx Skip to main content
Oppskrifter

Frisk sommer salat -kan spises alene eller som tilbehør til middag

Denne friske sommer salaten kan du bruke både som lunsj og som tilbehør til middag. Den vil holde deg mett lenge, og gi kroppen din godt med næring. Det er lite som slår en frisk salat en varm sommerdag. Denne salaten er blir spist som middag minst en gang i uken hele sommeren. Men den er også perfekt å ha med som lunsj på jobb.

Til frisk sommer salat trenger du:

  • Ferdig salatblanding fra butikken
  • 6-7 cherrytomater
  • 1/3 paprika
  • 1 avokado
  • 1 boks fetaost
  • 1 håndfull druer (kan byttes ut med jordbær)
  • pasta (kan sløyfes)
  • 200-300g kylling
  • 1 håndfull valnøtter
  • 1 pakke pinjekjerner
  • 2-3 ts pesto (jeg liker denne)

sommer salat anita wiig

Slik lager du salaten:

  • Stek kylling
  • Stek pinjekjernene 2-3 min i tørr panne
  • Kok pasta
  • Bland pesto sammen med kylling og pasta
  • Kutt alle grønnsakene opp i passe små biter
  • Bland alt godt sammen

Lag sommer salaten så stor eller liten du vil.

Enkelt, og veldig godt!

Tips!

Til barn kan det være bedre å legge grønnsakene for seg selv på tallerken.

Barn foretrekker ofte at grønnsakene ligger adskilt og for seg selv. 

 

Liker du å ha noe brød ved siden av salaten? Da kan jeg anbefale disse protein rundstykkene.

Legg igjen kommentar