Med denne oppskriften så kan du imponere med hjemmelaget sjokoladekonfekt. Den er laget på 5 minutter, smaker kjempe godt og ser fancy ut. Oppskriften på denne sjokoladekonfekten er enkel, du trenger kun to ingredienser.
Sjokoladekonfekten lages enkelt ved å smelte kokesjokolade, jeg bruker 70% kakao fra freia, i vannbad eller på lav varme i en gryte.
Deretter tar du ønsket fyll i silikonformer. Bruk gjerne ulike typer fyll og lag sjokoladekonfekt med forskjellig smak.
Fyll kan være:
- puffet ris
- peanøtter
- cornflakes
- tørket frukt
Hell over den smeltede sjokoladen og rist eller dunk formene forsiktig for å få bort luftbobler.
Sjokoladekonfekten settes i kjøleskap til sjokoladen er stivnet. Ta ut av formene og nyyyt 😀
Konfekten oppbevares i kjøleskap og holder seg fint i et par uker.
Sjekk gjerne også ut oppskriftene cashewkuler, snickers-biter og sjokoladekuler.